Mange flotte resultater af vores opdræt

Vores avl har gennem mange år været med til at præge de mange topresultater vores race har præsteret de seneste år, hvilket vi selvfølgelig er meget stolte af.

Men for at kunne være med i toppen med vores avl, kræver det også at dygtige hundeførere vil købe vores hvalpe. Det er der mange der har gjort gennem årerne og det er vi naturligvis meget stolte og glade for.

Men resultaterne nedenfor er kun toppen af isbjerget, da mange af vores hvalpekøbere har præsteret super godt med deres hunde på deres niveau. Vi har jo alle forskellige krav til vores hundens formåen, hvilket vi har stor respekt for. Vi sælger jo også hunde til almindelige jægere, som ikke skal bruge hunden til prøver.

Det er umuligt at holde styr på alle resultaterne, men har jeg glemt eller overset et flot resultat, så skriv til mig, så vi kam få det sat ind på vores side.

Læs om hvordan du opnår et championat.

Siden er under opbygning, så der kommer flere på løbende. 

 

Tak for din henvendelse.

DKJCH, DKBRCH, DKCH, Danmarksmester 2009 Fuglevangs Heiki, fører John Hilmer

Heiki er lidt svær at komme uden om. Heiki er den eneste Münsterländer der har været Danmarksmester, det blev hun i 2009. Årets efter blev hun 4 vinder til DM.

Heiki har i alt 11 placeringer i vinderklasse, heraf de 6 som 1 vinder. Hun deltog i 16 vinderklasser

Hun er den eneste Münsterländer der har opnået at blive DKBCH.

Hun er DKJCH

Hun vandt DMK efterårsvinderklasse som unghund, 21 mdr. gammel

Hun var den første Münsterländer der vandt en åben Vinderklasse, DJ på Fyn i 2008.

Heiki er i skrivende stund den eneste kontinentale hund der har alle 3 titler og har vundet DM

Fuglevangs Heiki da hun vand DM

DKJCN, SEJCH Fuglevang's Maggie, fører Peter Lykke

Hun er DKJCH, som er en ultimativ titel at have. Det blev Maggie i 2015 og vandt desuden Fuldbrugsprøven i Grenå. Maggie blev udtaget til Fume og opnåede hele 241 point men desværre kun til 2 præmie.

Hun er SEJCH, som hun blev i 2017 ved at opnå en 1 pr i Eliteklassen i Sverige.

I 2014 vand Maggie først DMK åben klasse om lørdagen og kom dermed i Vinderklasse. Dagen efter i Vinderklasse vandt hun også. Men på DMK efterårsvinderklasse i september, vandt Maggie igen og gjorde derfor som den eneste rent bord i samme år. 

Maggie opnåede i alt 7 vinderklasse placeringer, blev bla 2 vinder på Mesterskabsprøven i Skive i 2014. 

Peter og Maggie da de blev 2. vinder til DKK forårsmesterskab 2014

DKJCH Fuglevang's Kikki, fører Kenneth Hansen

Kikki blev DKJCH ved at opnå 1 pr på Fuldbrugsprøven i Vordingborg i 2013.

I 2015 blev Kikki til forårsmesterskabet placeret som 4 vinder og om efteråret placeret som 6 vinder til DM. Kikki deltog i alt på 6 Vinderklasse i 2015 og blev placeret på 5 prøver. Tror jeg ikke der er andre der har præsteret.

i alt har Kikki opnået 9 vinderklasse placeringer.

Fuglevangs Kikki da hun vandt DMKs vinderklasse

Fuglevang's Marco, fører Michael Petersen

Marco havde desværre HD og kunne derfor ikke få nogle titler, men han opnåede rigtigt mange flotte resultater og ville uden tvivl kunne have opnået at blive DKJCH.

Marco er en suveræn apportør. Har har flere gange opnået max point på DJ udvidet med Ræv/Kanin og på DMKs apporteringsprøve. Blev udtaget til forbundsmesterskabet og lavede også her max point.

Marco vandt i 2014 Fuldbrugsprøven på Fyn med 240 point.

Marco opnåede to gange at blive placeret i vinderklasse.

Michael og Marco med en af deres utallige præmier

DKJCH, DKCH Fuglevang's Jack, fører Peter Jürgensen

Som det nok fremgår at Peters navn, stammer han fra Tyskland, hvorfor Peter store passion for hundearbejde mest var henlagt til Tyskland.

Jack har bestået alle typer prøver i Tyskland og er i det tyske avlsregister. Han er blevet brugt i avlen i mange lande i Europa.

Men Peter har også præsteret at opnå et DKJCH i 2014 med 242 point. På den tyske udgave, VGP, opnåede Jack også en 1 præmie med 305 point.

Jack deltog også i vinderklasser herhjemme og opnåede en placering, men det var til gengæld en 1 vinder da han vandt DMKs forårsvinderklasse.

 

 

Fuglevangs jack og Peter